Nyheter

Ledig lägenhet om 3 rum och kök på Esplanaden 36 i Lidköping. Den ligger på bottenplan och är ca 75 kvadratmeter. Lägenheten har egen tvättmaskin, torktumlare, förråd, parkering och uteplats. Det finns fiber i huset och även möjlighet att ladda elbil. Varmhyra 9 280 kronor/månad. Inflyttning 1 december 2023, men möjlighet finns att flytta in tidigare. Vid intresse, skicka e-post till peter@lunnebergs.se och skriv Esplanaden" i ämnesraden.

Vi har nu en helt nyrenoverad lägenhet ledig på Djurgårdsgatan 3 i Lidköping. Den har 4 rum och kök och är ca 101 kvm. Lägenheten har egen balkong, tvättmaskin och diskmaskin. Fiber finns. Inflyttning så snart som möjligt. Varmhyra 10 100 kr/månad. Skicka intresseanmälan till peter@lunnebergs.se och skriv "Djurgårdsgatan" i ämnesraden. Uthyrd!

Ledig lägenhet på Syrenvägen 10 i Vinninga. Den är om 2 rum och kök och ca 64 kvm. Lägenheten ligger på första plan i ett mindre hus med egen uteplats och tillgång till trädgård. Varmhyra 4 339 kr/månad. Inflyttning 1 juli 2023. Skicka e-post till peter@lunnebergs.se vid intresse och skriv "Syrenvägen" i ämnesraden. Uthyrd!

Lägenhet om 3 rum och kök och ca 78 kvm blir ledig from 1 maj 2023. Den ligger på andra våning och har egen balkong och parkering. Tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och fiber finns i lägenheten. Varmhyra 7 701 kronor/månad. Vi tar emot intresseanmälningar via peter@lunnebergs.se och ange då "Förstadsvägen" i ämnesraden. Uthyrd!

Charmig lägenhet i gammalt hus är ledig from 1 maj 2023. Lägenheten har 3 rum och kök och är ca 83 kvm. Den ligger centralt och har egen tvättmaskin, torktumlare samt diskmaskin. Fiber och förråd finns i huset. Varmhyra 8 280 kr/månad. Skicka intresseanmälan till peter@lunnebergs.se och skriv "Torggatan" i ämnesraden. Uthyrd!

Ledig lägenhet i Gösslunda Gärdesbo om 3 rum och kök och ca 80 kvm. Den ligger på andra våning och har egen balkong. I lägenheten finns tvättmaskin, diskmaskin och fiber. Ledig from 1 april 2023. Varmhyra 5 954 kronor/månad. Carport 200 kronor/månad. Intresseanmälan skickas till peter@lunnebergs.se med Gösslunda i ämnesraden. Uthyrd!

Nu finns en ledig lägenhet om 4 rum och kök i Gösslunda. Den är i markplan med egen uteplats och egen balkong. Den är på ca 132 kvm och tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin samt fiber finns i lägenheten. Inflyttning 1 februari 2023. Varmhyra 8976 kronor/månad. Carport 200 kronor/månad. Intresseanmälan skickas till peter@lunnebergs.se och skriv Gösslunda i meddelandefältet. Uthyrd!

Ledig lägenhet om 2 rum och kök och ca 73 kvm på Falkgatan 2 i Lidköping. Lägenheten ligger på andra våning och har tvättstuga i källaren. Varmhyra 6 581 kronor per månad. Inflyttning 1 februari 2023, men det finns möjlighet att flytta in tidigare. Välkomna med intresseanmälan till peter@lunnebergs.se och skriv "Falkgatan" i ämnesraden. Uthyrd!

Ledig lägenhet på bottenplan vid Esplanaden 36 i Lidköping. Den är på 3 rum och kök och ca 75 kvadratmeter. Lägenheten har egen tvättmaskin, torktumlare, förråd, parkering och uteplats. Fiber finns i huset och även möjlighet att ladda elbil. Varmhyra 8 880 kronor/månad. Inflyttning 1 oktober 2022. Vid intresse, skicka e-post till peter@lunnebergs.se och skriv "Esplanaden" i ämnesraden. På grund av semestertider kommer vi inte återkoppla förrän i slutet av juli. Uthyrd!